Talere

Videoekspert / Rune Michelsen

Rune Michelsen - WeLoveVideo

Hvordan kan video skabe værdi? Hvad er tendenserne? Rune Michelsen viser eksempler og forklarer mediet, muligheder og rammer for HR, når der skal rekrutteres eller brandes med video

Forsker i stemmeanalyse / Maya Overbye Herulf

Talere

Hør hvordan man kan aflæse folk ud fra deres stemme. Maya Herulf har forsket i stemmeanalyse og fundet frem til en simpel model, som kan bruges til at analysere og fortolke den der taler ud fra 9 stemmekvaliteter.

Maya Herulf er ud over forsker uddannet sanger og har arbejdet med stemmetræning og analyse i mere end 10 år.

Karina Larsen har erfaret at video kan noget andet.

Talere

 

Playapply har slet ikke åbnet endnu, men grundlægger Karina Larsen fortæller sin personlige historie, sin research, sin vision og præsentere konkrete eksempler på, hvad vi skal med videorekruttering.

Få hands on erfaringer fra Karina og stil skarpe spørgsmål til hvad du skal med videorekruttering. 

Karina Borgen Larsen / Playapply

Hvorfor videorekruttering

Talere

Vi har fundet 3 personer, der har gjort det selv. Mød dem, se deres videoer og stil alle de spørgsmål du måtte have til ansøgerne. Vi skal bruge dagens faglige oplæg til at analysere og diskutere videoer, processen og effekten med dem der har prøvet det.

SoMe Ekspert / Thea Bohm

Thea Bohm - SoMe ekspert

Thea Bohm er ekspert i sociale medier og kommer med helt nye tal for brug af video, taler millenials og generationer. Få et overblik over hvem du rammer med video. 

Talere

Ændringer i programmet kan forekomme, og der kan komme tilføjelser.